Du er landet på Høvlebænk.dk, det helt rigtige sted at finde Wolfcraft arbejdsbord. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wolfcraft arbejdsbord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 200

  • Mærke: Wolfcraft

Sidste produkt på vores liste er WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 200 som vi har fundet til 1060,- hos Toolster.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
wolfcraft® – Master 200, universelt spænde- og arbejdsbord 2 MDF-spændekæber, forreste kæbe kan indstilles med 2 spindler Stabilt understel der hurtigt kan klappes sammen Integreret liste til værktøj 4 plastkæber til fastspænding af flade…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Wolfcraft Arbejdsbord på listen er WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 200 fra Toolster.dk med en pris på 1060.00. Billigste udvalgte Arbejdsbord er WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 200 som du kan købe for 1060.00 hos Toolster.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Wolfcraft Arbejdsbord data og priser er hentet fra 1 butikker (Toolster.dk). Alle Wolfcraft Arbejdsbord tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Arbejdsbord guides:

Fandt du ikke det rigtige Arbejdsbord blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Arbejdsbord: