Du er landet på Høvlebænk.dk, det helt rigtige sted at finde arbejdsbænk. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle arbejdsbænk tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Keter Sammenklappelig Arbejdsbænk

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos CoolStuff.dk.

Her kan “Keter Sammenklappelig Arbejdsbænk” fås til 999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lav mere plads i forrådet eller værkstedet til sjove projekter, samtidig som du får det ultimative sted til at save, tømre og bygge! Denne stabile og sammenfoldelige arbejdsbænk fra Keter giver dig en stor arbejdsflade og kan hurtigt og enkelt foldes samm…

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

2: Mobil arbejdsbænk Stahlwille 96/3

Anden anbefaling har vi fundet hos Toolworld.dk, hvor du kan købe Mobil arbejdsbænk Stahlwille 96/3 til kun 32873,30 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mobil arbejdsbænk med understel og forsænkelig rygvæk…

Se hos Toolworld.dk ❯❯

3: Park Tool PRS-7-2 – Arbejdstand – Til arbejdsbænk – Klampe 100-5D

Næste anbefaling er “Park Tool PRS-7-2 – Arbejdstand – Til arbejdsbænk – Klampe 100-5D”.

Dagens bedste tilbud på “Park Tool PRS-7-2 – Arbejdstand – Til arbejdsbænk – Klampe 100-5D” har vi fundet hos Cykelpartner hvor prisen lige nu er 1703,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne arbejdsstand fra ParkTool er den perfekte arbejdsklampe til reperation af cykler.
Modellen er egnet til montering på bordplade, hvor de…

Se hos Cykelpartner ❯❯

4: Park Tool PRS-7-1 – Arbejdstand – Til arbejdsbænk – Klampe 100-5C

Sidste produkt på vores liste er Park Tool PRS-7-1 – Arbejdstand – Til arbejdsbænk – Klampe 100-5C som vi har fundet til 1703,- hos Cykelpartner.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne arbejdsstand fra ParkTool er egnet til montering på en bordplade og vil udgøre en robust arbejdsklampe til cykelreparationer.
Mo…

Se hos Cykelpartner ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste arbejdsbænk i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse arbejdsbænk:

Dyreste Arbejdsbænk på listen er Mobil arbejdsbænk Stahlwille 96/3 fra Toolworld.dk med en pris på 32873.30. Billigste udvalgte Arbejdsbænk er Keter Sammenklappelig Arbejdsbænk som du kan købe for 999.00 hos CoolStuff.dk. Forskellen på de to priser er 31874.3 kr.
Ovenstående Arbejdsbænk data og priser er hentet fra 7 butikker (CoolStuff.dk, Toolworld.dk, Cykelpartner, Eurotoys, Abeungen, Homeshop.dk, Hjemmets). Alle Arbejdsbænk tilbud er opdateret i dag 04-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Arbejdsbænk guides:

Fandt du ikke det rigtige Arbejdsbænk blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Arbejdsbænk: